Factsheet verzuim VVT 3e kwartaal beschikbaar

A+O VVT vindt het belangrijk om zicht te hebben op het verloop van het ziekteverzuim in de branche. Onderzoeksbureau Vernet brengt voor A+O VVT elk kwartaal een rapport uit over het ziekteverzuim binnen de VVT-branche.

De nieuwe factsheet bevat ontwikkelingen over:

  • verzuimpercentage VVT
  • meldingsfrequentie VVT
  • verzuimpercentage naar duurklasse
  • verzuimpercentage en meldingsfrequentie per leeftijdscategorie VVT
  • verzuimpercentage en meldingsfrequentie per branche

Download de factsheet.

Nieuws

25-03-2019

Het A+O fonds VVT heeft zijn jaarverslag over 2018 en het jaarplan 2019 gepubliceerd. In het jaarverslag wordt teruggeblikt op de uitvoering van het tweejarige werkprogramma 2017-2018.  De lopende projecten waren georganiseerd in vier programmalijnen, die doorlopen in 2019.

11-03-2019

In de Week van Zorg en Welzijn, van 11 tot en met 16 maart 2019, openen honderden organisaties hun deuren om mensen te laten zien hoe dankbaar en divers het werk in de zorg en welzijn kan zijn. Ook worden goede voorbeelden (vaandeldragers) uit het hele land in het zonnetje gezet.

11-12-2018

Het onderwerp ‘Fysieke belasting’ blijft een punt van aandacht in de verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT). De Inspectie SZW start daarom een campagne om fysieke belasting hoger op de agenda van instellingen te krijgen. Zij heeft voor de campagne input gekregen van sociale partners in de VVT (ActiZ, ZorgthuisNL, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn,  FBZ en NU’91). Ook zal de Inspectie bij diverse verpleeghuizen inspecties uitvoeren.