Slotbijeenkomst leernetwerk EVV en verpleegkundigen

Werken in de zorg is prachtig. Je kunt in de zorg veel voor een ander betekenen. Maar soms wordt de druk wel erg groot. Hoe kun je overvraging tegengaan? Daar zijn medewerkers (EVV en Mbo Verpleegkundigen) uit de zorg zelf mee aan de slag gegaan.

Deze zorgprofessionals presenteren hun adviezen op 28 juni. De adviezen zijn bedoeld voor collega’s, leidinggevenden, opleiders, p&o’ers, staf en bestuurders.

 

De adviezen gaan over:

  1. Het aantal uren voor EVV-taken (Wat is nodig om welke taken goed uit te voeren?)
  2. Deskundigheid in het team (Wat is er nodig aan kennis , kunde en cultuur om overvraging tegen te gaan?
  3. Het zorgleefplan (hoe kan de administratielast minder worden?)

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 28 juni van 15:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 14.30 en aansluitende borrel tot 18:00) bij woonlandschap voor ouderen, de Leyhoeve, Dokter Bloemenlaan 9-21, 5022 KX, Tilburg. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Meld u aan via info@aovvt.nl.
 
Download de uitnodiging en stuur hem door aan uw collega's!

Nieuws

15-03-2018

In de Week van Zorg en Welzijn (12 t/m 17 maart) tourt de Zorg en Welzijn-bus langs middelbare scholen door heel Nederland. En YouChooz rijdt mee!

26-02-2018

In deze AZW Actueel zijn actuele arbeidsmarktontwikkelingen in zorg en welzijn gepresenteerd zoals die in het laatste kwartaal van 2017 beschikbaar zijn gekomen.