Arbocatalogus VVT nu ook te vinden in de CAO VVT-app

Waar heb je recht op als je zwanger bent? Wat doe je als er brand uitbreekt? En hoe voorkom je fysieke overbelasting? Het antwoord op deze en alle andere arbo-gerelateerde vragen vind je in de Arbocatalogus VVT. Deze is nu niet alleen via de website beschikbaar, maar ook in de vernieuwde CAO VVT-app.

Door de Arbocatalogus toe te voegen aan de CAO VVT-app is het nog makkelijker geworden om veilig aan het werk te gaan. Van vragen over het werken met gevaarlijke stoffen tot hoe je moet omgaan met ongewenste gedrag. Alle informatie die je zoekt om op een gezonde en veilige manier je werk te doen, vind je nu op één centrale plek. Zo krijg je voortaan nog sneller en makkelijker inzicht in alle arbo-rechten, -richtlijnen en -regels.

Alle regels en rechten bij de hand

Naast de Arbocatalogus vind je in de door de A+O VVT gefinancierde CAO VVT-app ook alles wat je moet weten over de CAO VVT. Zo kun je precies zien wat jouw rechten zijn in verband met pensioen of zwangerschapsverlof, maar je vindt er ook andere hulpmiddelen om gezond aan het werk te blijven. Bijvoorbeeld hoe je je werk privé-balans slim organiseert en wat je kan doen bij ongewenst gedrag op de werkvloer.

Download de CAO VVT-app

De Arbocatalogus is nu beschikbaar in de vernieuwde CAO VVT-app op Android en iOS. Heb je de app nog niet? Download deze gratis via de Play Store of de App Store.