Bezoek de theatervoorstelling ‘Mag ik je kussen?’ over de zorg van morgen

De zorgvraag neemt sterk toe en er is een tekort aan zorgmedewerkers. Hulpmiddelen en samenwerkingen kunnen uitkomst bieden, maar is het straks allemaal nog wel haalbaar? Voor welke moeilijke keuzes komen je straks te staan en wat doet dit met jouw zorghart? Daarover gaat ‘Mag ik je kussen?’. Een nieuwe theatervoorstelling over de zorg van morgen.

In ‘Mag ik je kussen?’ word je meegenomen in een eerlijke, oprechte en uitdagende theatervoorstelling over de toekomst van de zorg thuis en voor ouderen. Spraakmakend, maar tegelijkertijd ook een hart onder de riem. De voorstelling blikt vooruit op toekomstige uitdagingen en is ook bedoelt om het gesprek op gang te brengen. Zo ga je na afloop het gesprek aan over de zorg van morgen. Hoe zorgen we ervoor dat het werk in de zorg leuk blijft? Zodat jij jezelf niet over de kop werkt en cliënten op goede zorg kunnen blijven rekenen.

‘Mag ik je Kussen?’ bezoeken

De voorstelling is gemaakt door Theatermakers Radio Kootwijk (TMRK) en gaat op 2 februari in première. Vervolgens zal ‘Mag ik je Kussen’ door heel Nederland te zien zijn voor iedereen die werkt in de verpleging, verzorging en thuiszorg. Op de website van VVT werkt aan morgen vind je alle informatie, de agenda en hoe jij je als individu, groep of organisatie kan aanmelden. Maar ook welke mogelijkheden er zijn om de voorstelling naar jouw regio te halen.

Over Morgen

‘Mag ik je kussen?’ is gemaakt in opdracht van het A+O VVT, met steun van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en is onderdeel van het programma Over Morgen. Over Morgen bundelt campagnes, inzichten, initiatieven, programma’s, kennis en ervaringen. In dialoog met de sector, de maatschappij en vooral met de zorgmedewerkers ontdekken we hoe de zorg er morgen uit moet zien. Zodat we met dezelfde aandacht en liefde voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken kunnen zorgen, zonder dat onze zorgmedewerkers nog harder moeten rennen.