Handige tool: VVT subsidie-overzicht voor zorgprofessionals en organisaties

Als zorgprofessional of –organisatie kun je er niet omheen: subsidies! In Nederland en Europa zijn er verschillende subsidies beschikbaar, maar het behouden van overzicht kan een hele klus zijn. Hoe bepaal je welke subsidies echt relevant zijn voor jouw VVT-organisatie? In het subsidie-overzicht van A+O VVT staan de meest relevante VVT subsidies overzichtelijk voor jou op een rijtje.

Subsidies kunnen je VVT instelling, of jou als zorgprofessional, geld besparen. Ze bieden de mogelijkheid om te investeren in innovatieve technologieën, of de werkomgeving voor je team te verbeteren. Bovendien kunnen subsidies helpen bij het verwezenlijken van specifieke doelen. Denk aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg of het bevorderen van duurzaamheid binnen je organisatie.

Subsidie-overzicht voor de VVT

Het vinden en aanvragen van subsidies kan veel tijd in beslag nemen. Daarom heeft A+O VVT de meest relevante subsidies voor jou verzameld en overzichtelijk gemaakt. Denk hierbij aan subsidies zoals de Europese EU4Health-subsidie of het Nederlandse Tel mee met Taal-programma. Vind snel de subsidie die past bij jouw behoeften en ambities. Samen maken we het mogelijk.

bekijk de subsidies