Inspiratie voor zorgprofessionals op zorginspirator.nl

Als zorgprofessional in de VVT ben je bovengemiddeld bevlogen en begaan. Organisatietalent, oog voor details, maar vooral je sterke inlevingsvermogen worden geroemd. Het kan zomaar zijn dat je jezelf soms voorbij holt. Neem jij nog weleens een moment om serieus na te denken over je ontwikkeling? Op zorginspirator.nl krijg je de inzichten die je nodig hebt.

Je loopt gaten dicht, deelt je kennis, helpt, zorgt, troost, kookt en administreert. Maar of je nu de functie van verzorgende, verpleegkundige of administratief medewerker vervult: soms kraakt het. Omdat het in de coronacrisis wel erg veel was. Omdat je toe bent aan verdieping of verandering in je functie. Of omdat je nieuwsgierig bent naar wat er binnen de zorg nog meer mogelijk is.

Zorginspirator.nl

Misschien heb je het gevoel dat je klaar bent voor een volgende stap in je carrière. Een andere doelgroep, afdeling of nieuw zorgdomein. Een specialisatie of functiewissel. Er is zoveel mogelijk in de zorg. Als je niet weet waar je moet beginnen, start dan eens met zorginspirator.nl. Hier staan duizenden (toekomst)functies, cursussen en opleidingen binnen de zorgsector beschreven.

Na het beantwoorden van een aantal basisvragen, krijg je snel inzicht in jouw persoonlijke werkperspectieven. Met hulp van filters en vragenlijsten ontvouwen zich inzichten in jouw mogelijkheden binnen de zorg. Inclusief tips, suggesties en directe koppelingen naar opleidingen en zorgvacatures die voor jou persoonlijk zijn geselecteerd. Ook ontdek je het toekomstprofiel van elk van de beschreven functies. Zo kun je zien hoe jouw baan er in de toekomst uit komt te zien.