Investeer in je professionele ontwikkeling met de persoonlijkheidstesten van Zorginspirator

Als professional in de zorg ben je erg betrokken bij je cliënten. En door de huidige arbeidstekorten gaat nu al je aandacht en inzet daarnaartoe. Toch is het ook belangrijk om na te blijven denken over je professionele ontwikkeling. Werknemers die zelf de regie nemen over hun loopbaanmogelijkheden zijn namelijk meer tevreden en energiek. Maar hoe begin je, met weinig tijd en geen idee waar je naar moet zoeken? Zorginspirator.nl biedt meerdere handvatten, waaronder een nieuwe optie.

Het klinkt zo simpel: online oriënteren. Maar waar begin je, Google? Wat typ je dan in? Zorginspirator draait het om. Met een paar persoonlijke vragen word je naar functies en opleidingen geleid die aansluiten op jouw opleiding, ervaring en omgeving.

Nieuw in de zorginspirator: persoonlijkheidstesten

Nieuw zijn de persoonlijkheidstesten. Deze testen brengen jou als zorgprofessional via een set korte, persoonlijke vragen naar talenten en valkuilen. Bij relevante uitslagen toont het platform mogelijke opleidingen of functies waar je misschien niet eerder aan had gedacht. Dit helpt de oriëntatie op weg en geeft plezier en voldoening bij het verder uitzoeken en ontdekken. Wil jij een eerste stap zetten in je professionele ontwikkeling? Doe dan de persoonlijkheidstesten.