Lazzo: nieuw kennisplatform voor zorgmedewerkers

Lazzo, het nieuwe kennisplatform voor zorgmedewerkers, is gelanceerd op 30 maart 2023. Op dit platform kun je als medewerker in de VVT-sector allerlei handige tools en informatie vinden om gezond, gemotiveerd en productief aan het werk te blijven. Want wie in de zorg werkt, is er altijd voor een ander. Dat maakt het werk zo mooi en dankbaar, maar het gaat soms ten koste van jezelf. Lazzo helpt jou de balans te vinden tussen zorg voor anderen en zorg voor jezelf. Lazzo is onderdeel van Over Morgen, een initiatief van A+O VVT met steun van het Ministerie SZW.

Lazzo staat voor Laat Alle Zorgmedewerkers Zichzelf Ontwikkelen en is een online platform vol nuttige informatie, praktische adviezen en handige tips. Deze zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen zoals: omgaan met technologie, werkplezier, roosters, gezondheid en meer. Maar je kan ook zoeken op tags om nog sneller en gerichter bij de informatie te komen die jij nodig hebt.

Blijf je ontwikkelen met Lazzo

Lazzo deelt oplossingen op maat die aansluiten bij jouw wensen. Zo vind je altijd wat jij nodig hebt om gezond, gemotiveerd en productief te blijven werken tot aan je pensioen. Of je je nu wilt doorontwikkelen, meer uren wilt werken of wilt leren hoe technologie jouw werk eenvoudiger kan maken. Op Lazzo vind je tips en hulpmiddelen die je daarbij helpen. Zo krijgen alle medewerkers in de ouderenzorg de kans om zich te blijven ontwikkelen.

Dus ga naar www.lazzozorg.nl en neem zelf de regie in handen.

Over Lazzo

Gezond, gemotiveerd en gezond blijven werken is de kern van de afspraak in de cao Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT). Hier is het project Lazzo uit voortgekomen.