Resultaten en Ontwikkelingen na de Nursing Experience!

In december stond A+O VVT op de Nursing Experience! Veel van jullie hebben toen je stem laten gelden onze A+O VVT-stand. We vroegen jullie welke thema’s júllie belangrijk vinden. De uitslag is binnen, en we willen graag met jullie delen dat het thema ‘Minder regeldruk’ als winnaar uit de bus is gekomen, gevolgd door ‘Eerder met pensioen’ op de tweede plaats. ‘Gratis financiële coaching’ bleek minder prioriteit te hebben.

Bij A+O VVT werken we samen met werkgevers en werknemers aan een fijne en veilige werkomgeving in de VVT-sector te bevorderen. Jullie stemmen geven ons hiervoor waardevolle inzichten!

Volgende stappen

Met de duidelijke steun voor ‘Minder regeldruk’ gaan we aan de slag om te onderzoeken hoe we hierin kunnen bijdragen. We zullen de bestaande initiatieven onder de loep nemen en bepalen welke activiteiten of tools we kunnen ontwikkelen om dit doel te bereiken.

Onderzoek Tijdspaarfonds

Hoewel ‘Eerder met pensioen’ op de tweede plaats eindigde, begrijpen we dat vrijheid en flexibiliteit binnen dit thema belangrijk zijn voor velen van jullie! Daarom zijn we bezig met het onderzoeken van de mogelijkheid om een ‘Tijdspaarfonds’ op te richten. Hiermee kunnen opgespaarde uren meegenomen worden, ook naar andere werkgevers in de VVT-sector. Deze opgespaarde tijd zou gebruikt kunnen worden voor een langer doorbetaald verlof óf om eerder met pensioen te gaan. We hopen jullie ergens dit voorjaar op de hoogte te kunnen stellen of dit fonds werkelijkheid kan worden.

Bekijk alle projecten van A+O VVT op www.aovvt.nl/samen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!