Toekenning MDIEU-subsidie voor 2024 en 2025: ‘De VVT werkt vandaag aan morgen II’

Goed nieuws! Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft A+O VVT opnieuw een subsidie verleend van ruim €30 miljoen. Dit betekent dat we ook in 2024 én 2025 door kunnen gaan met onze activiteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Denk aan onze succesvolle theatervoorstelling ‘Mag ik je kussen?’ om het gesprek aan te jagen over de gevolgen van de vergrijzing voor ons werk. Of aan de voucherregeling die organisaties helpt hun duurzame inzetbaarheid te verbeteren, of aan ons onderzoek naar de mogelijkheden van een tijdspaarfonds waarmee werknemers verlofuren kunnen opsparen. Ook kunnen vvt-organisaties binnenkort weer een bijdrage aanvragen voor vervroegd uittreden (RVU).

De Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden, beter bekend als MDIEU, komt voort  uit het pensioenakkoord van 2019. Het streven is om mensen gezond richting hun pensioen te begeleiden door te investeren in duurzame inzetbaarheid.

Meer informatie?

Wil je op de hoogte blijven van deze regeling? Vul dan het belangstellingsformulier in of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees ook