Zorgmedewerkers helpen in hun volgende stap? Ga als HR-professional aan de slag met Zorginspirator

Zorginspirator.nl is een onafhankelijk online platform van de zorgsector, speciaal voor mensen die werk willen maken van hun toekomst in de zorg. Zorgprofessionals krijgen hier een concreet en soms verrassend inzicht in hun persoonlijke carrièremogelijkheden. Maar Zorginspirator is er ook voor HR-professionals die zorgmedewerkers helpen bij het maken van een volgende stap.

Als HR-professional wil je medewerkers helpen om grip te krijgen op hun eigen loopbaan. Maar hoe houd je dat duidelijk en fris? Zorginspirator is een handige tools die je daarbij kan helpen, want hoewel Zorginspirator is opgezet voor zorgmedewerkers, werkt het ook voor HR-professionals. Dit platform geeft je namelijk een helder overzicht ter voorbereiding op gesprekken, informatiestromen of adviezen.

Zorginspirator voor HR-professionals

Zorginspirator helpt HR-professionals om inzicht te krijgen in alle beschikbare functies, opleidingen en cursussen. Daarnaast kunnen ze met de gratis testen inzicht krijgen in de persoonlijke kenmerken van de medewerkers die zij begeleiden. In de zorg is meer mogelijk dan we soms denken. Door deze frisse ideeën naar boven te halen, kunnen we er samen voor zorgen dat we zorgprofessionals behouden voor hun teams, locaties en cliënten. Wil jij medewerkers duidelijkheid geven over de mogelijkheden binnen hun zorgcarrière? Ga naar www.zorginspirator.nl.

Als zorgprofessional aan de slag met Zorginspirator

Zorgprofessionals kunnen Zorginspirator uiteraard ook zelf gebruiken. Het overzicht met alle functies, opleidingen en cursussen in de sector Zorg en Welzijn helpt hen om een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden. Met behulp van de gratis testen en de mogelijkheid om een persoonlijk profiel aan te maken, kun je als zorgprofessional ontdekken wat jij belangrijk vindt en overzicht creëren. Oriënteren kan soms overweldigend zijn, maar met Zorginspirator vind je altijd jouw pad binnen de zorg.

Over Zorginspirator

Zorginspirator is een initiatief van werknemers- en werkgeversorganisaties verenigd in de arbeidsmarktfondsen A+O VVT, OOfGGZ, SoFoKleS (Kamer UMC), StAG en de StAZ. Zorginspirator wordt ondersteund door het ministerie van VWS.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Zorginspirator te bieden heeft? Neem een kijkje op www.zorginspirator.nl