Informatiebijeenkomst vernieuwingen branche erkende VVT opleidingen

Woensdag 23 oktober 2019 vindt er een informatiebijeenkomst plaats over de vernieuwingen van de branche erkende VVT opleidingen in Utrecht. A&O VVT en College Zorg Opleidingen nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

logo CZO

Wat is nieuw?

  • Nieuwe opleidingseisen zijn ontwikkeld voor de opleidingen evv, gvp en grz;
  • Twee nieuwe opleidingen volgen in het voorjaar; de gespecialiseerd verzorgene somatiek en –geronto psychiatrie;
  • Vanaf januari 2020 is een vernieuwde erkenningssystematiek beschikbaar;
  • Registratie van studenten en een landelijk erkend diploma.

Wat deze ontwikkelingen voor u als opleider en werkveld betekenen leggen wij graag aan u uit op woensdag 23 oktober 2019. U bent welkom van 10.00 tot 12.00 uur op de Oudlaan 4 in Utrecht, zaal 4.6 bij ACTIZ.

Aanmelden

Wenst u bij de bijeenkomst aanwezig te zijn? Meld u dan aan door te mailen naar Pepita van der Hoogte: p.vanderhoogte@czo.nl. Wij vragen u hierbij uw naam, organisatie en functie door te geven.

Nieuws

21-04-2020

Het coronavirus is momenteel de zorg van heel Nederland. Extra hulp in de zorg is nodig, niet alleen nu, maar structureel. De Nationale Zorgklas stoomt mensen die willen ondersteunen binnen de zorg hier in korte tijd voor klaar. Door middel van online trainingen onder leiding van vakdocenten worden extra hulpkrachten voorbereid op het werken in de zorg.

07-04-2020

Het SectorplanPlus biedt een bijdrage in de inwerk- en (bij)scholingskosten voor de extra instroom van (zorg)professionals, die bijspringen om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen.

Werkgevers in Zorg & Welzijn kunnen gebruik maken van een subsidie om extra instroom aan personale ondersteuning in het kader van het coronavirus (COVID-19) te scholen. De subsidie wordt verstrekt door vaste vergoedingsbedragen voor de inwerktrajecten. SectorplanPlus is een subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Als uw VVT-organisatie gebruik wilt maken van subsidie, dan kunt u op de website van SectorPlanPlus lezen wat u hiervoor kunt doen.

03-04-2020

De TilThermometer is vernieuwd! Het op papier of via Excel invullen van de tool is verleden tijd nu er een online TilThermometer is gelanceerd.