Zorginspirator

Over de Zorginspirator

Op zorginspirator.nl krijgen zorgprofessionals een concreet en soms verrassend inzicht in hun persoonlijke carrièremogelijkheden. Een slim hulpmiddel dat hun blik op hun carrière in de zorg verruimt: er is veel meer mogelijk dan veel zorgprofessionals nu denken.

Zorginspirator Logo

 

Meer informatie

Zorginspirator is er voor alle medewerkers in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Zowel in zorgverlenende en medische beroepen, als in ondersteunende functies als ict en administratie. Professionals met een registratie in een beroepsregister kunnen in Zorginspirator ook hun werkervaring, opleiding, bevoegdheden en bekwaamheden bijhouden. Daarnaast is het portal geschikt voor herintreders en zij-instromers in de zorg om zich te oriënteren

Het unieke aan Zorginspirator is dat het portal niet alleen inzicht geeft in de mogelijkheden van nu. Elke functie is ook voorzien van een toekomstvariant, waarbij rekening is gehouden met maatschappelijke ontwikkelingen en technologische innovaties. Zorgprofessionals kunnen zo zien hoe hun eigen functie verandert en welke opleidingen of cursussen ze kunnen volgen om bij te blijvenWerknemers- en werkgeversorganisaties zijn enthousiast over het platform.

Zorginspirator is een initiatief van werknemers- en werkgeversorganisaties verenigd in de arbeidsmarktfondsen A+O VVT, OOfGGZ, SoFoKleS (Kamer UMC), StAG en de StAZ. De zorginspirator wordt ondersteund door het ministerie van VWS.